Winkelmand

0

Samen

... Met Caro

De opdrachtgever (jij dus de09 ) bepaalt de route, die hij/zij gaat afleggen. Ik ben er slechts om vanaf de zijlijn mee te denken, te coachen op verschillende leefgebieden en samen met de opdrachtgever de eigen kracht en mogelijkheden te (leren) (h)erkennen. We gaan samen op ontdekkingstocht en tools zoals hoop, eigen kracht (empowerment), ervaring zetten we in om het proces van herstel op de rit te zetten of te continueren door nieuwe inzichten in relatie tot jezelf, maar ook eventueel tot je omgeving. Of de omgeving tot jou.

Op maat verleen ik hoop, zet ik mijn ervaringen in de psychiatrie en in het leven in, naast kennis en kunde, die ik vanuit mijn opleidingen, cursussen en het leven heb meegekregen.

Wanneer mijn eigen kennis, kunde en ervaring onvoldoende toereikend is, dan kan ik door peerbridgen, de peers in mijn netwerk inzetten (doorverwijzen).

Toen we kind waren, stonden we in verbinding met onszelf: hoofd, hart en buik. Gaandeweg zijn we die verbinding verloren, vanwege een samenleving wat ons overvraagt of andere systemen die van ons vraagt om meer met ons hoofd te werken.

Hierdoor zijn we ons 5% bewust van ons zelf, ons handelen, onze emoties en onze gedachten. Terwijl we 100% zijn. Een dier, die in het hier en nu leeft, ziet dat en geeft dat terug aan ons. Ook andere dieren, zoals katten en paarden, doen dat. We zien dat vanuit een ander perspectief, vaak irriteren we ons eraan en dat hoeft niet. In deze bijzondere manier van coachen, levert de hond (of een ander dier) op geheel eigen wijze een bijdrage aan jouw herstel, aan jullie relatie.

Vooraf weet ik nog niet wat we precies gaan doen, dat ligt geheel aan wat er mag ontstaan. Op de pagina Hulpbronnen kun je zien, waarvan ik gebruik kan maken.

Er is geen limiet aan aantal sessies, dit is geheel naar gelang wat de behoefte is.

Onderwerpen van hulpvragen kunnen zijn:
  • verwerken van traumatische ervaringen
  • leren omgaan met psychische klachten/aandoeningen/kwetsbaarheden
  • overprikkeling
  • verlies van dierbaren, dierbare hondenvrienden, rollen, jezelf
  • dilemma’s
  • reflectieverslagen voor studies/opleidingen
  • prioriteiten (leren) stellen
  • (weer) leren genieten
  • stil (leren) staan en durven zijn
X