Portfolio

Caro's Presentaties
Caro in de Media
Deskundigheidsbevordering

… ben ik gestart in januari 2018 en heb ik in februari 2019 door middel van een eindgesprek afgerond. Ik zou eerst alleen fase 1 en 2 doorlopen en dan zou ik stoppen, omdat mijn dienstverband bij Lister ophield te bestaan. Echter vanwege mijn harde werken, alsook de waardering van mijn klasgenoten, die eropaan drongen om te vragen of ik ook de 3e en laatste fase nog kon doen, maakt nu dat ik op 7 mei 2019 mijn certificaat mag gaan ophalen.

… ben ik gestart in oktober 2018 en hoop ik in juli 2019 af te ronden. Ik leer hier erg veel over business model canvas, alsook wat het is om maatschappelijk te ondernemen. Inmiddels ben ik blij met een aantal mensen uit dat netwerk, die mij ook met wat zaken ondersteunen.

… ben ik gestart in januari 2019 en hoop ik eind 2019 af te ronden. We hebben inmiddels 8 opleidingsdagen gehad en het boeit mij mateloos. We zitten met een kleine groep en inmiddels heb ik al wat aanmeldingen voor proefpersonen. Echter het is niet genoeg. Ik moet van minimaal 9 proefpersonen een casus maken. Je kan je daarom nog steeds aanmelden bij mij! De 9e casus is overigens de examencasus en deze moet in Nijmegen worden gedaan, onder toeziend oog van examinator. Hier krijgen we ook veel te leren over het business model canvas.

Caro's Projecten

Een van de opdracht van het leertraject ervaringsdeskundigheid was om een herstelwerkgroep op te zetten en ik koos daarvoor om een algemene peer support groep op te zetten in Schiedam, omdat dat daar nog niet was. Om aan de leergang maatschappelijk ondernemen voor herstelinitiatieven deel te kunnen nemen moest ik een herstelinitiatief al hebben en daaraan voldeed ik met de algemene peer support groep. Inmiddels heb ik al mijn ideeën en plannen op dat gebied, onder 1 paraplu gedaan en dat is PeerSupportProjecten, stichting in oprichting.

Ik ben totaal verliefd op het ras border collie, door mijn hond Zorro. Na Zorro (2006) kwam Diego (2007), daarna Elena (2013). In de eerste instantie wilde ik altijd van Diego een pup hebben, maar toen ik geen juiste match kon vinden besloot ik een teefje aan te kopen en te kijken of we daar in de toekomst een match tussen konden maken. Helaas mocht het niet zo zijn, want in 2014 moesten we Diego laten gaan. Van lieverlee toch maar besloten om een kennelnaam aan te vragen en dat werd Spirit Of Three. Klik op de button en dan vind je alles over het allereerste nestje met Elena en Ice eind 2017: Hope, Elijah, Freya, Snow (nestnaam Enzo), Nik (nestnaam Niklaus) en Finn. Hope en Freya zal ik gaan opleiden tot mijn PeerHonden, naast Zorro en Elena. Nik woont in gastgezin in Zeeland. Een volgend nestje zal pas over 2 tot 3 jaar zijn.

Ik was altijd al gek op dingen organiseren en eigenlijk ontstond SOFTactiviteiten, omdat ik alle informatie in boeken over het fokken wel las, maar het beklijfde niet. Ik heb toen een aantal sprekers gevraagd om lezingen te geven. Oa Tannetje Koning (holistisch dierenarts), Marjoleine Roosendaal (journaliste en fokster) en Paul Mandigers (veterinaire neuroloog) hebben allen acte de presence gegeven. Erg inspirerend en leerzaam! Ivm met mijn nest eind 2017 heb ik SOFTactiveiten even op een laag pitje gezet en het al in 2016 opgezette DNA Pilot bleef beschikbaar tot heden. Dit is nog steeds zo! Alhoewel ik wel tussendoor titersessies met Tannetje Koning organiseerde, zo ook nog dit jaar.