In The Spotlight

Coachactiviteit 2019

Proefpersonen gevraagd!

Tot eind oktober doe ik de opleiding Systemisch en Energetisch Werken met Honden. Ik ben op zoek naar proefpersonen, casussen, die wel of niet een hulpvraag hebben, die samen met mij op ontdekkingstocht willen gaan. De laatste casus is in Nijmegen, de rest is in je eigen omgeving en dan betaal je alleen mijn reiskosten. Bij twijfel, neem contact op!

Wie zit met de handen in het haar?

Je loopt tegen bepaalde zaken in je leven aan? Je bent vastgelopen in je leven. Je hond laat bepaald gedrag zien ...
En je weet niet hoe nu verder.

Ben je nieuwsgierig?

Jij weet niet wat deze opleiding inhoudt. Je hebt wel een idee, maar klopt dat met de werkelijkheid. Je kan het nu ervaren!

Wie wil mij helpen?

Ik heb mensen nodig, die mij helpen om te oefenen. Oefenen in het coachen. Oefenen om alles wat mij aangeboden wordt in deze opleiding mij eigen te maken.