Winkelmand

0

Informatie

Werkwijze

Kijk/Voel wat je nodig hebt. Natuurlijk mag je met mij ook contact opnemen.

In het kort de keuzemogelijkheden:

  1. Individueel of met meerderen (groepssessies/workshops)
  2. Mijn honden worden altijd ingezet en Wel of geen inzet van eigen dieren (hond, kat, paard)
  3. Afhankelijk van thema/onderwerp/(hulp)vraag: 1 of meerdere sessies

Een sessie is opgebouwd uit een aanvang, de kern en een afronding. Die afronding is van belang voor alle partijen. Wordt er niet goed afgesloten, dan kan dat niet fijne consequenties hebben. Dat is helaas mijn ervaring.

Sessies kunnen elke dag (ook in het weekend) gepland worden in 3 hoofdblokken:

  • Ochtendsessie van 09:00 tot 12:00
  • Middagsessie van 13:00 tot 16:00
  • Avondsessie van 18:30 tot 21:30
Tenzij deze natuurlijk al bezet is. Kijk in mijn zakelijke (Google)agenda naar vrije blokken! Het liefst plan ik, vanwege mijn huidige studies en andere werkzaamheden, in 1 week een coachsessie 1 op 1 maximaal 3x en een groepsessie maximaal 1x.
 
Een gemiddelde sessie is 60 tot 90 minuten (1 uur tot 1,5 uur).

Mocht je niet de volle 1,5 uur kunnen of mij gaat dat niet lukken, dan is dat goed om bij aanvang van de sessie dat te bespreken. Zo houden we het helder voor elkaar. Ook als er meer tijd nodig is of er zijn meerdere onderwerpen waar je wat mee wilt.

Natuurlijk kan het zijn dat je bekenden tegen het lijf loopt tijdens een sessie en dan is het voor mij zeer wenselijk dat er na een groet, we weer verder gaan met de sessie. Ik kom voor jou, maak mijn tijd vrij, en ik vind het vervelend om  onderbroken te worden tijdens het coachen. Het haalt ons beiden uit de sessieflow waar we dan in zitten.

De duur van een workshop/groepssessie verschilt per activiteit. Bij de verschillende workshops/groepssessie komt te staan wat de duur gaat zijn, alsook de prijs!

Ook tegelijkertijd het contactformulier.

Recente reacties

    Categorieën

    X