Winkelmand

0

Informatie

Contact/Aanmelden

Je besluit je aan te melden. Dat doe je door onderaan deze pagina op de afbeelding van mijn honden en mij te drukken, je komt dan via een link in een soort aanmeldformulier. Dit is ook direct een contactformulier.

Ik ben iemand die dagelijks op haar mail let en je kan binnen 24 uur een reactie terug verwachten, hetzij via de mail of via bellen. Soms kan het wat langer duren, zoals dat ik op vakantie ben of een hele drukke periode heb. In mijn agenda kun je zien, wanneer dat is.

Mocht je na een week nog geen reactie van mij hebben ontvangen, neem dan contact met mij op!

Mijn mobiele nummer staat onderaan deze pagina, je kan bellen, whatsappen en sms-en.

Als je jezelf inschrijft, dan schrijf je je ook automatisch in voor een 3-maandelijkse nieuwsbrief!

Ik met 4 van mijn 5 hondjes: Zorro, Elena, Hope en Freya.

Contact mij!

Je hebt een (hulp)vraag?
Er moet onmiddellijk wat gedaan worden? Je wilt graag ervaren wat het is om een sessie te doen?
Of wil je gewoon iets van mij weten.
Klik op de foto van mij en mijn honden om contact te zoeken of je aan te melden!

Bel mij

Ik heb whatsapp, sms en kan bellen

+31 (0) 6 300 938 90

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente reacties

    Categorie├źn

    X