Winkelmand

0

Informatie

Bedrijfsinformatie

Bedrijf

Bedrijfsnaam: Carolien Jansen. Handelsnamen: Coaching Door Carolien/Hoopverlenen Door Carolien/Ervaringswerker Carolien/Neus voor Herstel/Samen Met Carolien/PeerSupport/Peerhouse/PeerHonden/PeerSupportProjecten.
Niet alle handelsnamen zijn in gebruik, een aantal zijn gereserveerd voor de stichting van het herstelinitiatief dat ik aan het oprichten ben. Geregistreerd onder KvKnr: 68872127

Missie en Visie

Geen wachtlijsten, aansluiten bij de behoefte(s) van de opdrachtgever. Inzetbaar door het hele land. De inzet van dieren zie ik als een aanvulling op wat er tijdens een sessie gebeurd. Ze zijn aanwezig en laten vanuit zichzelf gedragingen of houdingen zien, ook in de interactie met de sessiedeelnemer(s), waar ik coachinformatie uit haal. Bij mij moeten ze niet aan het werk of zie ik ze als hulphond. Ik zie ze als peer, als een gelijk wezen in het sessieproces, waarin we proberen om jou te ondersteunen in jouw proces met hopelijk wat (nieuwe) inzichten of bevestigingen. Bij mij zijn alle leeftijden welkom om deel te nemen aan de sessies.

Recente reacties

    Categorie├źn

    X